Home /

Upgrade met een SSD schijf

BEL NU: 020 354 1482

 

Reparatie binnen 24 uur

Reparatie met 12 maanden garantie

iPhone reparatie binnen 60 minuten!

Langskomen zonder afspraak

of kom direct langs bij Service Center LENEXO!

 

Kinkerstraat 343 HS

1053 EW Amsterdam

 

Openingstijden

 

Ma

Di

Wo

Do

Vr

Za

Zo

 

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 18:00

10:00 – 17:00

Gesloten

Gebruik je een laptop of computer met een harde schijf? Dan is het tijd voor een SSD upgradecomputer! Hieronder vind je de redenen om over te stappen op een Solid State Drive (SSD) want een SSD heeft ten opzichte van een harde schijf veel voordelen. Belangrijkste is misschien wel de toename in snelheid. In tegenstelling tot een traditionele harddisk is een SSD tot wel 10x sneller. Een SSD upgrade computer maakt werken op een laptop of computer heel snel.

 

De voordelen van een SSD upgrade computer:

 

  1. Snelheid In een SSD zitten geen draaiende onderdelen. Data kunnen veel sneller worden uitgelezen en worden geschreven op het flashgeheugen. Hierdoor start je laptop of computer veel sneller op en kunnen bestanden en programma’s vlot openen.
  1. Energieverbruik Een SSD maakt gebruik van flashgeheugen en heeft daardoor geen draaiende onderdelen. Hierdoor worden data sneller weggelezen en -geschreven. Dit zorgt ervoor dat je laptop of computer sneller opstart, je bestanden en programma’s rap openen en je vlot bestanden kan verplaatsen. Deze snelheid levert energiebesparing op!
  2. Multitasking Tegelijkertijd met meerdere programma’s werken, is met de snelheid van een SSD echt merkbaar. Programma’s openen tot wel 20 keer sneller en alle data zijn vrijwel direct beschikbaar.
  3. Resistent De harde schijf in een laptop is een van de meest gevoelige onderdelen. Vanwege de draaiende onderdelen kunnen val- en stootschade een grote impact hebben op de opgeslagen data. Een SSD heeft geen draaiende onderdelen. Mocht je laptop bij een val stuk gaan, dan zijn je data veilig opgeslagen.

 

De specialisten van LENEXO adviseren je welke SSD upgrade het beste bij jouw laptop of computer past.

 

Wat kost een SSD upgrade macbook, laptop of computer?

Heb je vragen over de SSD upgrade computer? Onze medewerkers van de klantenservice beantwoorden ze graag op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur.

 

 

 

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.